Productomschrijving

Een promotiefilm is een film/video die kijkers aanmoedigen om naar uw evenement te komen of om uw product te kopen. Deze video's zijn vaak kort maar krachten. Ze zijn erop gericht om de kijker te overtuigen. In de video laat u/figurant zien waarom hij/zij naar uw evenement moet komen. Een promotie film is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld op Facebook/Instagram/Twitter. 

Promotiefilm laten video maken

Bij een promotie film kunt u alle kanten op. U kunt kiezen voor één camera maar ook voor meerdere camera's die vanuit meerdere hoeken filmen. U kunt kiezen voor een filmpje met een gesproken verhaal of met voorbij schietende teksten. Er is van alles mogelijk!

Onze ervaring

Wij als MaldeGuys hebben al meerdere promotie video's gemaakt. Onze ervaring is hierin ook al enorm gegroeid afgelopen tijd. Zo hebben wij een promotie video gemaakt voor een snorkelclinic en voor een winteractiviteit en nog veel meer. Wij overleggen samen met de klant welke boodschap overgebracht moet worden. Ook kijken we samen hoe de video het beste kunnen maken om zoveel mogelijk aandacht te krijgen.