Pakketten

Volledig pakket (Filmen en montage)

Wij komen naar de gekozen locatie om daar met 2 personen alles zo zorgvuldig mogelijk vast te leggen. Naderhand monteren wij het materiaal zodat het tot alle wensen voldoet. Achtergrond muziek en eventuele eigen inbreng is hier erg welkom. 
Wij leveren onze video's uitsluitend in Full HD 1920x1080 of hoger.

Wij gaan graag in overleg met u over de prijs.

Montage pakket

Wanneer je dit pakket kiest, zorgen wij alleen voor de montage. Natuurlijk kan je zelf de muziek en stijl kiezen. Wij editen alles zorgvuldig met Adobe Premiere Pro, en zorgen dat alle gegeven video's mooi in elkaar gezet worden. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, dan gaan we net zolang door totdat je wel tevreden bent. De prijs van dit pakket ligt aan het aantal video's dat gemonteerd moeten worden. Neem gerust contact op om een offerte te ontvangen.

Film pakket

Het vastleggen van een gebeurtenis zodat je deze nooit meer kan vergeten. Wij zorgen ervoor dat alles op beeld staat wat van belang is. Wij verzekeren je daarom ook dat wij geen enkel noodzakelijk moment missen. Wij zorgen dat al het materiaal op USB of online bij jou te recht komt. Montage zit niet bij dit pakket inbegrepen.
Bij dit pakket komen we altijd met 2 personen.

Wij gaan graag met je in overleg met de prijs.

Drone pakket

Video's vanuit het oog van een vogel. Dat is wel iets heel speciaals. Wij beschikken over een mooie full HD drone van het merk DJI, die stabiele shots kan maken. De drone kan maar liefst 500 meter hoog! Helaas is dit in Nederland niet toegestaan, dus we kunnen maar tot 50 meter gaan. Een huis of een auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest! De drone is natuurlijk ook uitermate geschikt voor lucht foto's.

 

Bruiloft pakket