(LIVE)
REGISTRATIE 

 

Productomschrijving

Een (live) registratie bestaat is een moment opnamen van een gebeurtenis. De beelden die worden gemaakt kunnen direct uitgezonden worden naar beeldschermen op locatie of de beelden worden opgenomen om later weer terug te bekijken en luisteren.  Een registratie kan voor veel verschillende gebeurtenissen ingezet worden. Meestal zijn dit momenten die maar één keer gebeuren zoals een concert of een presentatie. 

(live)Registratie laten video maken

De live registratie kan van alle kanten op. U kunt kiezen voor één camera maar ook voor meerdere camera's die vanuit meerdere hoeken filmen. De registratie van uw evenement is de ideale manier om uw evenement breder te trekken!

Onze ervaring

Wij als MaldeGuys hebben al meerdere concerten gefilmd. Wij spreken met de klant af wat hoogte punten zijn en bezoeken ook eventuele repetities/vooraf gaande planningen. Wij denken met de klant mee om zoveel mogelijk uit de registratie te kunnen halen en om tot een mooi eindproduct te komen! Ook hebben wij al met meerdere bekende mensen samen gewerkt zoals René van Kooten en Tania Kross.