Apparatuur

Om de hoogste kwaliteit te leveren gebruiken we ook hoge kwaliteitsproducten. Onze camera's filmen 4k kwaliteit voor de mooiste resultaten!  Hieronder is te zien welke apparatuur we gebruiken.


FZ1000

Dit is een geweldige camera, deze camera filmt in 4k/1080p en maakt haar fijne beelden. De camera heeft een geweldige zoom om zo ook nog mooie beelden in de verte te kunnen maken. Ook is de camera uitgerust met een grote lens waardoor de camera goed geschikt is om ook 's avonds te filmen.


Sony Cybershot

Dit is onze tweede camera, deze camera gebruiken we vooral wanneer we een extra beeld nodig hebben. Ook deze camera maakt geweldige beelden, de camera filmt in 1080p en zorgt er voor dat alles scherp in beeld komt.


FeiyuTech A1000 Gimbal

Dit is ook een geweldig product van ons. Deze gimbal zorgt ervoor dat elk beeld dat we maken helemaal soepel is. Hierdoor worden de beelden nog mooier en zorgt het er voor dat de video niet schokkerig is. 


Flycam Nano Camera Stabilizer System

Dit product maakt het mogelijk om extreem soepele shots te maken. Het is gemaakt om de mooiste beelden te maken tijdens extreme situaties zoals rennen, springen of lopen op ongelijke terreinen.Falcon Eyes VRG-S-1

Dit is een schouder statief, geschikt voor het stabilizeren van Camera's en videocamera's. De zachte schoudersteun rust bovenop de schouder, waarna je met twee handen kunt sturen, en dus goede controle hebt over de camera.


RØDE VideoMic

Dit is een microphone die we op onze camera kunnen doen. Deze gebruiken bijvoorbeeld wanneer het belangrijk is dat iemand goed hoorbaar moet zijn of wanneer iemand een instrument bespeeld dat goed naar voren moet komen. 


Premiere Pro

Dit is ons edit-programma, hierop editen wij de video's die wij maken. Hier kunnen wij de kleuren van de video's bijwerken en zorgen we er voor dat de video goed in elkaar overloopt.